Sueno Beach

Omgeving

Het resort ligt in Side en op ongeveer 5 kilometer van Manavgat. De dichtstbijzijnde milioenenstad is Antalya en ligt op 70 kilometer. Naast alle steden in de buurt zijn er ook een hoop culturele bezienswaardigheden in de omgeving. Zowel de Grieken als de Romijnen waren zeer actief in deze omgeving. Je kunt er vele tempels, stadsmuren en zelfs hele steden zien.

Side

Door haar gunstige ligging en zeer vruchtbare bodem was Side al enkele eeuwen voor het jaar nul een bekende stad. Tegenwoordig staat de stad voornamelijk bekent als toeristische trekpleister. Het heerlijke klimaat en de prachtige zandstranden trekken wekelijks duizenden toeristen naar de stad.

Vanaf Sueno Beach kun je over het strand wandelen naar het centrum van Side. Vooral ‘s avonds is deze wandeling erg romantisch. Het centrum van Side heeft veel leuke restaurantjes, drinkgelegenheden en winkeltjes. Deze restaurantjes en winkeltjes zijn, zoals gebruikelijk is in warme landen, tot laat op de avond open. In de namiddag en de avond komt de stad helemaal tot leven. Diner eens vroeg en ga daarna richting het centrum of ga juist even voor het eten erheen.

Manavgat

De Dolmus die voor het hotel stopt brengt je voor 1 euro naar Manavgat, dat ongeveer 5 kilometer verderop ligt. De stad ligt aan de gelijknamige rivier. Manavgat is een echte Turkse stad waar het toerisme nog niet heel veel invloed heeft gehad. De Manavgat waterval is de meest imposante bezienswaardigheid van de stad. De waterval, die wordt veroorzaakt door twee grote stuwmeren is zeker een bezoekje waard.

De Manavgat markt is een wereldbekende markt. Deze markt staat bekent omdat het een zeer lange markt is die tot ver langs de Manavgat rivier loop. Op de Manvagat markt vind je alle gebruikelijke kraampjes. De Manavgat markt is open op maandag.

Antalya

Op 70 kilometer van het resort ligt Antalya. Vanuit Sueno Beach zijn er organiseerde uitstapjes naar Antalya. Je wordt ‘s ochtends opgehaalt en ‘s avonds weer terug gebracht. Je kunt ook op eigen gelegenheid de stad verkennen. In dat geval wordt het aangeraden om een auto te huren omdat vanwege de afstand een taxi erg duur is. Je kunt een auto huren bij aankomst op het vliegveld of in Side bij het resort.

Aan de receptie kan je meer informatie krijgen over de culturele bezienswaardigheden en attracties in de omgeving. Als je via het hotel boekt krijgt je korting op vele toeristische attracties en bezienswaardigheden.

Alle reizen naar het Sueno Beach resort hebben een vlucht van Nederland, België of Duitseland naar het vliegveld van Antalya. Vanuit daar is het een uur met de bus naar het resort.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Corendon
v.a. € 279 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen